Nyborg ILs første ungdomsleder

Han er Nyborg ILs første leder av et nyopprettet ungdomsutvalg. Han brenner for idretten og han ser fram til å ta fatt på arbeidet. Men hvem er egentlig 19-årige Johannes Hoon Løvås?

Bli bedre kjent med Johannes Hoon Løvås her:

Fullt navn:
Johannes Hoon Løvås.

Født:
23. Juni 1997.

Interesser (hobbyer):
Musikk, idrettsutvikling og matlaging.

Favorittmat:
«Mammas mat».

Favorittmusikk:
Klassisk musikk (piano og akustisk gitar).

Hvilke filmer liker du best?
- «The Fault In Our Stars» og «Me Before You».

Hva ser du helst på tv?
- Fantasy og actionfylte serier som «The Walking Dead» og «Game Of Thrones».

Hva leser du helst?
- Bøker som både er lærerike og fantasifylte på en gang!

Hva klarer du deg ikke uten?
- Støttende og gode venner.

Hvilke yrker kunne du tenkt deg å prøve?
- Læreryrket.

Du er innebandytrener hver mandag på Nyborg skole for en gruppe med unge spillere med ulike funksjonsnedsettelser. Hvordan er det?
- Å være trener for en slik gjeng skulle man tro kunne være utfordrende, men en hyggeligere gjeng med så masse engasjement og glede finner man sjeldent! Jeg får så ekstremt mye tilbake både erfaringsvis og sosialt av denne gjengen, og har store forhåpninger om at flere unge spillere med ulike funksjonsnedsettelser finner vegen til vårt treningslokale for å ta del i og være med å utvikle det allerede fantastiske miljøet.

Hvorfor sa du ja til å være leder av ungdomsutvalget i Nyborg IL?
- Det er viktig at ungdommen, som er grunnlaget for klubbens framtid, skal kunne være med å bestemme og ta viktige valg om hvordan klubben skal se ut og hva den skal jobbe med de kommende årene. Jeg mener selv at jeg har kompetansen og engasjementet for å danne og utvikle et godt team på tvers av klubbens idretter slik at alle fra de yngste alderskullene til de eldste skal bli sett og hørt helt opp til hovedstyret.

Hva håper du ungdomsutvalget kan få til?
- Jeg håper at ungdomsutvalget skal klare å bli ungdommens sendebud der deres meninger og syn kommer opp til hovedstyret. Vi skal være med å utvikle klubben sosialt og sportslig, slik at vi alltid har mange i bredden og i toppen. Jeg håper også ungdomsutvalget kan finne grunner og løsninger på ungdomsfrafallet i idretten, og at vi på denne måten vil klare å gi et solid tilbud for alle våre spillere i alle aldre.

Hva er din oppfordring til ungdommen i klubben?
- At vi må tørre å ta det lille steget som kreves for å bli hørt av klubbledelsen. Det aller verste man kan få med å komme med et forslag er et nei. Så om noen har en idé, forslag til å forbedre klubbens miljø, rekruttering eller noe helt annet så er det bare å si ifra eller ta kontakt med meg.

Hvordan er det å være medlem i Nyborg IL?
- Det er en fryd i seg selv. Jeg føler at Nyborg IL er en av klubbene i Midt-Norge som har størst fokus på å ha tilbud til alle og enhver. Nyborg IL har unike tilbud for alle alderstrinn og alle fysiske tilstander. Nyborg har også gitt meg muligheten til å utvikle meg som en leder, og bruker sine ressurser på sitt ypperste.

Lyst til å delta i ungdomsutvalget eller komme i kontakt med Johannes Hoon Løvås?
Send en e-post til: johannes@nyborgil.no eller ungdomsutvalget@nyborgil.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift